Facebook

21 03 2010

Arghh.. Facebook! Selvom jeg konstant dizzer det (for jer som ikke er gangsta: at dizze; snakke i en nedladende tone) så kunne jeg nok ikke klare mig uden det i længden. Det er jo dejligt at kunne holde kontakt til folk, finde gamle klassekammerater, og udspionere dem man kun har set en enkelt gang til en fest.  Og så endag gratis!

MEN! <— (bemærk evt. at alting har en bagside)

Det er jo også quizzer, tests, billeder, reklame mails, vira, russiske webcam tøser, flere reklamer, farmerville,  små grønne nisser der danser, tonsvis af spil, samt tilføjelser med alverdens trolddom og magi.

Et af disse herlige programmer hedder “Lover of the Day” og handler sjovt nok om at den vælger en random person, som så bliver adlet i et facebook opslag på din “væg”. Nedenfor er et eksempel…

Al denne festivitas og morskab er vældig underholdende, men på et eller andet tidspunkt – gerne efter anden eller tredje gang – så er det knapt så spændende og man ønsker at finde noget nyt. Nu kan jeg ikke lige huske om det er 3. eller 4. gang jeg har afkrydset i det lille fine “forbyd denne applikation at poste noget på din væg” felt, men den bliver stadig ved med at gøre det.

Jeg forbød den så igen at poste noget på min væg og straks efter ser jeg at den lille bandit har postet hele 4 nye opslag på min væg! Så tænker man spam og prøver at slette det… men opslagene vil ikke slettes…Nu er jeg fanget med en bunke lover of the day indlæg, som jeg slet ikke gider have stående: Fantastisk!

Reklamer

Handlinger

Information

One response

21 03 2010
Juul

Ja, det er jo så, som gør facebook til helvede selv!
Der er lækre chicks, sødt slik (lol) og masser af varme i helvede, men damn, hvor er det umuligt at flygte derfra, og damn, hvor er der noget ved helvede, som alligevel ikke er rart?
– Men du har fat i noget af det rigtige -Applikationer på Facebook er bare dumt, især fordi virkelighedsbilledet bliver knust, pakket sammen og smidt væk, når applikationer, som netop den der, poster en masse fis på din væg – uden du har givet tilladelse.
Måske er det bare mig, der er umoderne og håbles forældet af min alder på 17 år, men jeg synes kraftedderstegeme, at det er utroligt chokerende, at så mange unge tilføjer de skide applikationen, uden de reelt har brug for det? Personligt hader jeg bare, når de skide quizzes og andet spam ryger op på startsiden.. For det er ikke det jeg vil på Facebook. Jeg vil ikke se “hvem Casper fandt ud af var sin “Lover of the day”.” Jeg vil bare se, om han har skrevet noget nyt underholdende, opdaterende, provokerende eller måske klogt på sin væg eller andres.

Den gamle vrisse smutter nu, han har noget kløgt der skal indhentes nu, selvom jeg slet ikke mener dette emne er spildt – og der var jo også en grund til, at jeg klikkede ind på din blogside, Casper! For det er ikke spild af tid 🙂 Og så er det meget sejere og mere personligt at læse om din tilværelse herinde, og hvad du går og tænker på / hvordan du hver morgen står op.

– Juul, the one with the biggest tænder, but the pænest tøj.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: